φωτογράφηση γάμου

Ξεχωριστή Φωτογράφιση

  /  Φωτογράφηση Γάμου   /  Ξεχωριστή Φωτογράφιση
ξεχωριστή φωτογράφιση γάμου σέρρες κυριακος ευφραιμιδης

Ξεχωριστή φωτογράφιση γάμου, μοναδική όπως κι εσείς! Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η καλή συνεργασία και η άψογη συνεννόηση με τον φωτογράφο. Εμείς αναλαμβάνουμε να έρθουμε σε προσωπική επαφή μαζί σας, να συζητήσουμε και να αναλύσουμε κάθε πτυχή της φωτογράφισης. Τις λεπτομέρειες, τα σκηνικά, τα πορτραίτα, όλα οφείλουν να γίνουν όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί.

Για μια ξεχωριστή φωτογράφιση, χρειάζεται λεπτομερής σχεδιασμός του φωτογράφου ώστε το τελικό αποτέλεσμα να σας δικαιώσει. Αρχικά ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που εσείς θα μοιραστείτε με τον επαγγελματία.

Έχετε ιδέες σχετικά με τον χώρο και την ώρα της φωτογράφισης; Επιθυμείτε ένα ρομαντικό σκηνικό στην παραλία το ηλιοβασίλεμα; Ή μήπως προτιμάτε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο δάσος;

Όποιο και να είναι το μέρος που διαλέξετε για την ξεχωριστή φωτογράφιση, εμείς μπορούμε να το εξασφαλίσουμε και να το αναδείξουμε όμορφα μέσα από το φακό, με πρωταγωνιστές φυσικά εσάς!

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό στάδιο αυτής της μοναδικής ημέρας είναι φυσικά η προετοιμασία. Και αυτή οφείλει να αποτυπωθεί με τον πιο αληθοφανή τρόπο! Για αυτήν την ξεχωριστή φωτογράφιση, η προετοιμασία είναι ίσως η πιο διασκεδαστική διαδικασία τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους συγγενείς και φίλους. Δείτε τα συναισθήματα, χαράς, ενθουσιασμού, αγωνίας αλλά και άγχους να απαθανατίζονται στις φωτογραφίες του γάμου σας! Και όλες μαζί να συνθέτουν μια ξεχωριστή φωτογράφιση, που διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες.

Στόχος μας να μην αφήσουμε κανένα συναίσθημα, καμία στιγμή, κανένα ευτράπελο χωρίς να προσπαθήσουμε να το αναδείξουμε με τρόπο που θα σας ικανοποεί και θα ξυπνάει τα πιο έντονα συναισθήματα!

Close

Το Studio Efraimidis είναι μια ομάδα με εξειδίκευση στην φωτογράφηση γάμου και βάπτισης. Τα μέλη της, φωτογράφοι & κινηματογραφιστές, εργάζονται με όραμα και πάθος, με σκοπό & στόχο να προσφέρουν υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα και αισθητική.

Ελάτε στο studio να συζητήσουμε από κοντά για την φωτογράφηση & την βιντεοσκόπηση του γάμου ή της βάπτισής σας, να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες και τα πακέτα ολοκληρωμένων επιλογών, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Follow Us

info@studioefraimidis.gr