φωτογράφηση γάμου

Φωτογράφιση βάπτισης

  /  Φωτογράφηση Γάμου   /  Φωτογράφιση βάπτισης
φωτογράφιση βάπτισης

Φωτογράφιση βάπτισης, στην πιο γλυκιά στιγμή της ζωής σας. Την βάπτιση του παιδιού σας. Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε το αρτιότερο και πιο αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα. Η φωτογράφιση βάπτισης είναι ίσως η πιο ευαίσθητη φωτογράφιση. Γι’ αυτό και εμείς την προσεγγίζουμε με τον σεβασμό που της αρμόζει.

Αναλαμβάνουμε να αναδείξουμε διακριτικά την ιερότητα του μυστηρίου, τις λεπτομέρειες που το συναποτελούν, την κολυμπήθρα, τα βαφτιστικά ρουχαλάκια, τις σημαντικές στιγμές, την συγκίνηση που κατακλύζει εσάς, τους συγγενείς και φίλους την ώρα που το μωράκι σας βαπτίζεται.

Μια φωτογράφιση βάπτισης έχει ως πρωταγωνιστή το μωράκι σας.

Όμως εσείς και οι συγγενείς σας, συμπληρώνουν την όμορφη σύνθεση των φωτογραφιών. Έτσι θα αποτυπωθεί καλύτερα η σημασία αυτής της ημέρας στο γεμάτο άλμπουμ που θα κρατήσετε για πάντα. Πορτραίτα του μικρού πρωταγωνιστή αλλά και δικά σας, των νονών και των υπόλοιπων συγγενών θα αποκτήσουν μορφή. Θα αποτυπώνουν περίτεχνα τις σχέσεις σας με το νέο μέλος της οικογένειας.

Η φωτογράφιση βάπτισης όπως η φωτογράφιση γάμου, για εμάς έχει μεγάλη αξία. Αυτό που θέλουμε, είναι, να σας δώσουμε την δυνατότητα να αποκτήσετε ένα άλμπουμ φωτογραφιών, το οποίο θα αποτελέσει μια ευκαιρία ξεχωριστής σημασίας για να ξυπνά τις αναμνήσεις σας. Θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για να παρουσιάσετε μετά από χρόνια στο παιδάκι σας το σημαντικό αυτό μυστήριο.

Φροντίζουμε για την δημιουργία του άλμπουμ εξ’ ολοκλήρου, ώστε αυτό να περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό φωτογραφιών στο κατάλληλο μέγεθος για μια φωτογράφιση βάπτισης, που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους αγαπημένους σας!

Close

Το Studio Efraimidis είναι μια ομάδα με εξειδίκευση στην φωτογράφηση γάμου και βάπτισης. Τα μέλη της, φωτογράφοι & κινηματογραφιστές, εργάζονται με όραμα και πάθος, με σκοπό & στόχο να προσφέρουν υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα και αισθητική.

Ελάτε στο studio να συζητήσουμε από κοντά για την φωτογράφηση & την βιντεοσκόπηση του γάμου ή της βάπτισής σας, να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες και τα πακέτα ολοκληρωμένων επιλογών, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Follow Us

info@studioefraimidis.gr