φωτογράφηση γάμου

Φωτογράφιση Γάμου

  /  Φωτογράφηση Γάμου   /  Φωτογράφιση Γάμου
φωτογράφιση γάμου σέρρες κυριακος ευφραιμιδης

Φωτογράφιση της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής σας. Αξίζει να είναι καλύτερη απ’ ότι φανταζόσασταν! Η μοναδική αυτή στιγμή οφείλει να απαθανατιστεί άρτια, και το αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί στο έπακρο. Οι σημαντικότερες στιγμές, το μυστήριο, το γλέντι αλλά και οι λεπτομέρειες, οι βέρες, το νυφικό, τα στέφανα όλα αξίζουν να μείνουν χαραγμένα για πάντα στη μνήμη σας με τον πιο γλυκό και ευφάνταστο τρόπο.

Σας συνοδεύουμε σε αυτό το ταξίδι, με διακριτικότητα, για να αναδείξουμε την μοναδικότητα του γάμου σας με την φωτογράφιση. Μέσα από τις φωτογραφίες και τα πορτραίτα του ζευγαριού αλλά και των συγγενών και φίλων.

Καμία στιγμή αυτής της ημέρας αξίζει ιδιαίτερη προσοχή στην φωτογράφιση. Η προετοιμασία, το μυστήριο, το γλέντι, όλα είναι στοιχεία που συναποτελούν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας! Γι’ αυτό σας ακολουθούμε με προσοχή. Από την στιγμή της προετοιμασίας της νύφης αλλά και του γαμπρού, κατά την τέλεση των εθίμων πριν το μυστήριο. Φωτογραφίζουμε τα συναισθήματα χαράς, ανυπομονησίας αλλά και αγωνίας που σας κατακλύζουν, τις βέρες, το νυφικό μακιγιάζ.

Όλα όσα εξιστορούν τις στιγμές πριν την τελετή.

Η τέλεση του μυστηρίου, η πιο σημαντική και συναισθηματική στιγμή της ημέρας, προσεγγίζεται με σεβασμό προς εσάς και τους καλεσμένους σας. Αποτυπώνοντας όσο ακριβέστερα γίνεται τα συναισθήματα που σας κατακλύζουν. Το δέσιμο αυτό της οικογένειας σας απαθανατίζεται μέσα από τα μάτια σας αλλά και τα μάτια των συγγενών σας στον φακό μας. Με την αίγλη που του αρμόζει.

Κι έπειτα οι στιγμές κεφιού και γλεντιού έρχονται να ολοκληρώσουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο αυτή την υπέροχη ημέρα. Στόχος μας, κάθε φορά που κοιτάτε το άλμπουμ με τις φωτογραφίες του γάμου σας να «ξυπνάνε» τα συναισθήματα εκείνης της ημέρας με την ίδια ένταση!

Close

Το Studio Efraimidis είναι μια ομάδα με εξειδίκευση στην φωτογράφηση γάμου και βάπτισης. Τα μέλη της, φωτογράφοι & κινηματογραφιστές, εργάζονται με όραμα και πάθος, με σκοπό & στόχο να προσφέρουν υπηρεσίες με την υψηλότερη ποιότητα και αισθητική.

Ελάτε στο studio να συζητήσουμε από κοντά για την φωτογράφηση & την βιντεοσκόπηση του γάμου ή της βάπτισής σας, να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες και τα πακέτα ολοκληρωμένων επιλογών, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Follow Us

info@studioefraimidis.gr